Dokumentationsrapporter i Statens BI – LDV

Følgende indeholder en oversigt over de standardrapporter i Statens BI – LDV, der omhandler indstillinger og dokumentation.

I tabellen fremgår rapportindholdet af mappen "Dokumentation" fra Reporting Services startside. Ved klik på et rapportnavn tilgås rapportbeskrivelsen.

 

RapportnavnBeskrivelse
Indsigtsbegæring angående databeskyttelsesforordning på LDV (pdf) Denne rapport indhenter personhenførbare data omfattet af databeskyttelsesforordningen, som er registreret i LDV's kildesystemer for den enkelte institution.
Skrivelse om Indsigtsbegæringsrapport (pdf) Denne skrivelse beskriver udformningen og indholdet af rapporten ’Indsigtsbegæring’. Skrivelsen behandler dels baggrunden for rapporten, dens tekniske opsætning, samt indholdet af rapporten for hvert enkelt af de kildesystemer, den trækker data fra.
Vejledning til bruger-/rettighedsstyring af LDV (pdf) Vejledningen henvender sig til institutioner, der benytter LDV, da det er institutionens eget ansvar at foretage bruger-/rettighedsstyring af sit eller sine LDVer.
Brugerrettigheder LDV (pdf) Viser brugerrettigheder i LDV tildelt til bruger og grupper.
Dokumentation af tabeller og view (pdf) Viser det aktuelle billede af tabeller og views samt hvilke kolonner, der findes på institutionens datamart.
Indstillinger af LDV (pdf) Denne vejledning omhandler rapporten ’Indstillinger af LDV’, hvorfra I tilgår webapplikationerne til at foretage ændringer i jeres LDVs opsætning. Herved kan I løbende tilpasse LDV efter jeres interne styringsbehov.
Kubestatus Lister alle kuber med beskrivelse og dato for sidste processering af kuben
Systemoplysninger (pdf) Giver et overblik over systemopsætningen af datavarehuset til brug for support og lignende