Digital læring med Campus

Campus er en digital læringsplatform, som understøtter udvikling og fastholdelse af medarbejderne i den offentlige sektor.

Har du brug for at blive helt skarp på GDPR-reglerne eller styrke jeres feedbackkultur? Mangler du værktøjer til at strukturere arbejdsdagen og skabe mentalt overskud?


Med en tilslutning til Campus følger en portefølje på 140 gratis e-læringskurser. Porteføljen indeholder emner som Office-pakken, personlig udvikling, IT-sikkerhed, lovgivning og meget mere, der accelererer læringen for medarbejdere og ledere.

Herunder kan du læse mere om de mange lærings- og udviklingsmuligheder, som Campus tilbyder:

Find Campus brugervejledninger her (pdf)

Find Campus produktblad her (pdf)

Find Campus e-læringskatalog her (pdf)

 

Skab værdi med strategisk kompetenceudvikling

Campus styrker læringen i den offentlige sektor gennem flere læringsformer og –muligheder såsom kurser, læringsforløb, certificeringer og blended learning. Systemet giver jer mulighed for selv at oprette og administrere kurserne, så det passer til netop jeres behov. Samtidig tilbyder platformen uformel og social læring såsom grupper, netværk, videndeling og erfaringsudveksling på tværs af den offentlige sektor.

Visionen for Campus er at være institutionernes fælles indgang til strategisk kompetenceudvikling samlet i én digital løsning for at styrke videndelingen og medarbejderudviklingen i den offentlige sektor.