Brugeradministration i Navision Stat

Brugeradministrationsmodulet (BAM) anvendes for Navision Stat til bruger- og rettighedsstyring.

Systemunderstøttelse af brugeradministration for Navision Stat foregår i Brugeradministrationsmodulet (BAM) og afhænger af institutionens hostingaftale, som er defineret i tre muligheder:

Institutioner, der får deres Navision Stat eller LDV hostet hos Statens It (SIT), skal benytte det webbaserede brugeradministrationsmodul (BAM).

Institutioner, der benytter Økonomistyrelsens hostingaftale hos KMD, skal benytte det webbaserede brugeradministrationsmodul (BAM).

Hvis institutionen har valgt selv at varetage driften af Navision Stat og LDV, står institutionen også selv for brugeradministrationen og kan dermed ikke anvende brugeradministrationsmodulet (BAM).

Herunder kan du finde en excel-oversigt over rettigheder til den nyeste Navision Stat version, vejledninger og FAQ'er til Brugeradministrationsmodulet.

Adgang til BAM og forespørgsel til ændringer

Hvis du, som kunde, skal oprettes som brugeradministrator i BAM eller har ændringer til din rolle, skal du henvende dig til vores systemsupport via Statens Administrations servicedesk.

Hvis du skal oprette en ny brugeradministrator skal du sende følgende oplysninger til systemsupporten:

  • Kontaktansvarliges fulde navn
  • E-mail adresse
  • Telefonnummer
  • Institutionens adresse

Ved oprettelse af en ny brugeradministrator bedes du venligst skrive "Kontaktansvarlig til Navision Stat / LDV" i emnefeltet for e-mailen.