Besøg en engageret it-arbejdsplads

Mød medarbejdere fra Kontor for Økonomisystemer.

Maria S. Beck Sarie

Maria S. Beck Saarie

Projektleder, SKS/SB Moderniseringsprojektet

En vigtig grund til, at jeg arbejder i Økonomi-styrelsen er, at jeg her får mulighed for at skabe forandringer i stor skala - til gavn for fællesskabet.

Som projektleder stortrives jeg med at problem-knuse og har god nytte af mine evner inden for analyse, hypoteseafprøvning og risikoafdækning. Og så elsker jeg hverdagens ping-pong med de mange forskellige fagpersoner, som er med i projektet.

Stine Friis Hansen

Stine Friis Hansen

UX konsulent, pt. SKS/SB Moderniseringsprojektet

Jeg bygger bro mellem brugere og system-udviklere. Gennem brugerinddragelse er jeg med til at styrke brugeroplevelsen i vores løsninger.

En af de ting, jeg værdsætter mest ved mit arbejde, er åbenheden blandt Økonomistyrelsens medarbejdere. Vi respekterer hinandens fagligheder og har samtidig viljen til at samarbejde og spille hinanden gode.

Jesper Rasmussen

Jesper Rasmussen

Forretningsanalytiker, Statens Budgetsystem

Centralt for mine opgaver er, at jeg hjælper med at oversætte kundernes forretningsbehov til systemfunktionalitet.

Det er meget tilfredsstillende at være med til at designe ny funktionalitet, som optimerer vores it-løsninger og dermed skaber gevinster for vores kunder. Og så gør det ikke noget, at jeg gør det sammen med mine dygtige og sjove kolleger.

Dorte Chemtob

Dorte Chemtob

Lokal sikkerhedsansvarlig, IndFak og RejsUd

Sikkerhed bliver mere og mere vigtigt, når vi udvikler og drifter vores it-systemer. Jeg foretager løbende kontroller og koordinerer nye indsatser med vores leverandører.

Samarbejdet med vores leverandører er noget af det, jeg virkelig synes er sjovt. Jeg trives rigtig godt med at skabe gode relationer, der giver et godt afsæt for et professionelt samspil.

Jakob K. Flink

Jakob K. Flink

Product owner, Navision Stat

Jeg skal sikre, at teamet leverer funktionalitet, der letter arbejdet for brugerne, og samtidig er gennemtænkt og robust.

Noget af det bedste ved mit arbejde er, når vi arbejder sammen om at opnå vores fælles mål. Der opstår et unikt fællesskab, når alle trækker i samme retning, og vi lykkedes med det, vi har sat os for.

Amos Iversen

Amos Iversen

Udvikler, Navision Stat

Der sker meget i hverdagen – på den gode måde. Som ny udvikler i kontoret får jeg god mulighed for at indgå i mange spændende sammenhænge, hvor jeg arbejder med en række konkrete tekniske løsninger.

I kontoret har vi en god stemning, hvor der er en stærk interesse og nysgerrighed omkring vores arbejde og den løsning, vi drifter og udvikler.

Vi er stærke profiler

Vi arbejder inden for systemudvikling med fokus på forretningsanalyse, programmering, systemtest, systemsupport og system-dokumentation. Vores opgaveportefølje stiller høje krav til kompetenceniveauet hos alle.

Aldersmæssigt har vi en stor spredning - har forskellige baggrunde og uddannelser. Og netop diversitet og forskellighed ser vi som en styrke. 

Vi samarbejder i teams

I kontoret er vi 44 medarbejdere, som er organiseret i tre teams. Her samarbejder vi omkring drift og udvikling af vores it løsninger.
I vores projekter arbejder vi både efter klassiske vandfaldsmodeller og mere agilt, hvor vi inddrager metoder fra Scrum.

På tværs af de tre teams understøttes opgaver inden for it arkitektur, UX og kommunikation.

Vi udvikler os sammen

Vi er et kontor med en lang erfaring og en stolt faglighed.

De mange forskelligartede opgaver giver gode muligheder for at samarbejde, tage ansvar, bringe kompetencer i spil og sætte et aftryk på den statslige økonomistyring. Det giver et godt afsæt for både faglig og personlig udvikling.