Hvad vi tilbyder

Gennem det fællesstatslige videostudie tilbyder vi videoløsninger, der er tilpasset netop jeres behov. Læs mere på denne side om, hvad vi kan tilbyde jer.

Gennem de senere år har videomøder og -produktioner vundet frem i staten. Nu tilbyder Økonomistyrelsen muligheden for at benytte et professionelt videostudie med dedikerede videomedarbejdere samt udstyr, forbindelse og studie af høj kvalitet.

Studiet tilbyder

  1. Videoproduktioner, der enten livestreames eller optages til senere brug.
  2. Videoproduktioner ”ude af huset” i departementerne eller styrelser.
  3. Sparring og rådgivning vedrørende videoproduktion og udstyr.
  4. Postproduktion på båndede videooptagelser fra vores produktioner.

Generelt om studiets indretning

Studiet er fleksibelt og kan indrettes med både et moderne og et klassisk møblement efter jeres ønske. Vi kan bl.a. lave følgende optagelser:

  • Siddende bag et skrivebord, hvor der kan læses op af en teleprompter.
  • Siddende i en uformel dialog, hvor to personer sidder i lænestole.
  • Stående foran en 98”-skærm med en præsentation.
  • Eller vi kan tage udstyret ud af huset, hvis I foretrækker anden lokation.

Studiet er lydisoleret med draperede tæpper i koboltblå og lysegrå, der ligeledes kan fungere som back drop på optagelsen.

Der er indlagt en redundant internetforbindelse, så der ikke er udsving i signalet til og fra studiet. Der er ligeledes indlagt ekstra elektricitet, så strømsvigt undgås.

Lokalet er cirka 60 m2, hvilket betyder, at der også er plads i lokalet til assisterende embedsfolk til at styre præsentation, skrive referat eller lignende.

1. Videoproduktioner, der livestreames eller optages til senere brug

I studiet vil der være mulighed for at afholde eller deltage i arrangementer, der skal streames direkte til modtageren. Det kan for eksempel være et bilateralt møde, et webinar eller en større videokonference.

Skal I deltage i en konference, vil vi håndtere dialogen med arrangøren af konferencen med henblik på at krav og ønsker til lyd, billede, back drop, og lignende opfyldes.

Afholder eller deltager I i en konference, vil der være mulighed for, at vi klipper mellem flere kameraer, hvis mere end én person skal på skærmen i løbet af kort tid. I studiet er der også en 98”-præsentationsskærm.

I studiet kan man ligeledes lave optagelser til senere brug. Skal I for eksempel optage en tale, har vi, foruden kamera, lyd og lys, en teleprompter til rådighed.

2. Mulighed for optagelser ”ude af huset”

Selvom der er et dedikeret lokale, hvor optagelsen kan forgå, er der mulighed for, at vi hjælper med optagelse lokalt i jeres departement eller styrelse.

Der er behov for, at jeres lokale er booket mindst 2 timer før selve optagelsen til klargøring af det tekniske setup og indstilling af lys, video og lyd.

Vi kan hjælpe med samme type optagelser, som i studiet.

3. Sparring og rådgivning vedrørende videoproduktion og udstyr

Studiets personale er til rådighed for sparring. Det gælder både i forhold til, hvordan den givne produktion bedst kan forløbe, den bedst mulige lokation i jeres styrelse eller departement, eller anbefalinger i forhold til indkøb af videoudstyr.

4. Postproduktion

Ved en båndet optagelse med én kameravinkel leverer vi optagelsen kort efter optagelsen. Der vil i den sammenhæng være behov for, at en embedsperson bliver i studiet og kvalitetssikrer optagelsen. Dette vil tage cirka 45-60 minutter, og optagelsen sendes umiddelbart herefter til jer.

Ved to eller flere kameravinkler, som skal sammenklippes, og der aftales en efter-redigering, vil der, efter optagelsernes længde, skulle afsættes op til 5 kalenderdage til redigering og godkendelsesforløb.

Vi laver produktionen ud fra jeres visuelle identitet.