Kurser i Projektlederuddannelse

Økonomistyrelsen har indkøbt kompetencegivende
e-læringskurser i projektledelse, og det herefter er besluttet, at kursusadministrationen administrerer kurserne

Kurserne er udviklet af Implement, der står for afviklingen af Statens projektlederuddannelser. De anvendes derfor også som forberedelse til projektlederuddannelsen "Generel projektledelse", så statens institutioner kan give medarbejdere et professionelt eksternt forløb som led i deres kompetenceudvikling.

Hvert kursus giver dig nogle grundlæggende og konkrete værktøjer og modeller, som klæder dig på til at styre et projekt. 

Kurser i projektledelse

Kurset giver dig det stærkest mulige fundament for at lede succesfulde projekter i Staten. Uddannelsen er opbygget af en række moduler, der hver især giver dig de bedste værktøjer og metoder inden for forskellige projektledelseskompetencer. Du får en helhedsforståelse for de særkender, der karakteriserer projektarbejdsformen, og opnår den rette teoretiske viden og de krævede kompetencer for at kunne varetage projektlederrollen, herunder etablering og ledelse af projektgrupper.

Antal dage: 7 + 2 dage 
Modul 1 (1 dag)
Modul 2 (2 dage)
Modul 3 (2 dag)
Modul 4 (2 dag)
Udvidet Eksamen (2 dage)

Tidspunkt: kl.  9:00 - 16:00

Afholdelse: Huone Copenhagen eller Implement

Kontakt: 

Læs mere om pris, se kursusdatoer og tilmeld dig via Campus

Detaljeret vejledning for at tilmelde dig kurset i Campus (pdf) 

Introduktion til projektarbejde er et 1-dagskursus til dig, der gerne vil styrke dine kompetencer, som projektdeltager og komme godt i gang med projektarbejde. Du kan efter deltagelse på kurset udfylde rollen som aktiv deltager i gennemførelsen af projektet og bidrage til at formulere projektets mål samt udarbejde milepælsplan.

Antal dage: 1 dag

Tidspunkt: kl. 09:00 - 16:00

Afholdelse: Implement, Hellerup

Kontakt: 

Læs mere om pris, se kursusdatoer og tilmeld dig via Campus

Forretningsbetingelser

Du kan her læse den sidste opdateret udgave af forretningsbetingelserne for Campus Marked. Den vedrører blandt andet retningslinjer ved tilmelding, framelding, udveksling, betaling af kurser, konferencer og lignende via Campus.

Læs forretningsbetingelser ved køb af kurser (pdf)