Digital læring med Campus

Campus er en digital læringsplatform, som understøtter udvikling og fastholdelse af medarbejderne i den offentlige sektor.

For mange, som ikke er vant til at arbejde hjemmefra, er det et stort skift i hverdagen at indrette dagene på nye måder. Campus har derfor samlet en særlig pakke med e-læringskurser, der er relevante for medarbejdere, som vil have gode råd og tips til hjemmearbejdspladsen. Du finder en direkte vej til kurserne på forsiden af dit Campus.

Campus kan desuden understøtte dit hjemmearbejde med mulighederne for virtuelle møder og grupper, så du fortsat kan kommunikere med dine kollegaer, samarbejdspartnere og kollegaer.

Læs mere her om mulighederne i Campus ved hjemmearbejde


Har du brug for at blive helt skarp på GDPR-reglerne eller styrke jeres feedbackkultur? Mangler du værktøjer til at strukturere din arbejdsdag og skabe mentalt overskud? Med en tilslutning til Campus følger en portefølje på 140 gratis e-læringskurser inden for emner som Office-pakken, personlig udvikling, kommunikation, IT-sikkerhed, lovgivning og meget mere, som kan sætte acceleration på læringen for både medarbejdere og ledere.

Herunder kan du læse mere om de mange lærings- og udviklingsmuligheder, som Campus tilbyder:

Find Campus produktblad her (pdf)

Find Campus e-læringskatalog her (pdf)

Skab værdi med strategisk kompetenceudvikling

Campus styrker læringen i den offentlige sektor gennem flere læringsformer og –muligheder, såsom kurser, læringsforløb, certificeringer og blended learning. Systemet giver her mulighed for selv at oprette og administrere kurserne, så det passer til netop jeres behov. Samtidig tilbyder platformen uformel og social læring som fx grupper, netværk, videndeling og erfaringsudveksling på tværs af den offentlige sektor.

Visionen for Campus er at være institutionernes fælles indgang til strategisk kompetenceudvikling samlet i én digital løsning for at styrke vidensdelingen og medarbejderudviklingen i den offentlige sektor.

Vil du læse mere om, hvordan løsningen skaber værdi for forskellige institutioner? 

Få inspiration til Campus her