Digital læring med Campus

Campus er en digital læringsplatform, som understøtter udvikling og fastholdelse af medarbejderne i den offentlige sektor.

Har du brug for at blive helt skarp på GDPR-reglerne eller styrke jeres feedbackkultur? Mangler du værktøjer til at strukturere din arbejdsdag og skabe mentalt overskud? Med en tilslutning til Campus følger en portefølje på 140 gratis e-læringskurser inden for emner som Office-pakken, personlig udvikling, kommunikation, IT-sikkerhed, lovgivning og meget mere, som kan sætte acceleration på læringen for både medarbejdere og ledere.

Herunder kan du læse mere om de mange lærings- og udviklingsmuligheder, som Campus tilbyder:

Find Campus produktblad her (pdf)

Find Campus e-læringskatalog her (pdf)

Skab værdi med strategisk kompetenceudvikling

Campus styrker læringen i den offentlige sektor gennem flere læringsformer og –muligheder, såsom kurser, læringsforløb, certificeringer og blended learning. Systemet giver her mulighed for selv at oprette og administrere kurserne, så det passer til netop jeres behov. Samtidig tilbyder platformen uformel og social læring såsom grupper, netværk, videndeling og erfaringsudveksling på tværs af den offentlige sektor.

Visionen for Campus er at være institutionernes fælles indgang til strategisk kompetenceudvikling samlet i én digital løsning for at styrke vidensdelingen og medarbejderudviklingen i den offentlige sektor.

Vil du læse mere om, hvordan forskellige institutioner har brugt Campus? Og hvordan I kan konkret kan bruge løsningen til kompetenceudvikling? 

Få inspiration til Campus her