Tilmelding til markedsafdækning i forbindelse med statens indkøb af advokatydelser

05-08-2024
Indkøb

Regeringen har nedsat en ekspertgruppe, der skal undersøge mulighederne for og potentialerne ved en hel eller delvis konkurrenceudsættelse af statens indkøb af advokatydelser. Til dette arbejde ønskes input fra markedet, og alle interesserede inviteres til at deltage i markedsafdækningen.

""

Ekspertgruppen om statens indkøb af advokatydelser skal komme med anbefalinger om et eventuelt kommende udbud af statens indkøb af advokatydelser. Som led heri ønskes en drøftelse af ydelsen og vilkårene for udførelsen heraf med markedsaktørerne inden for rammerne af den lovlige markedsdialog, som kan finde sted i medfør af udbudslovens § 39 og under iagttagelse af ligebehandlingsprincippet.

Formålet med markedsafdækningen er at sikre viden om, hvad markedet kan tilbyde, samt at eventuelt udbudsmateriale er egnet til at danne grundlag for tilbudsafgivelse i en eventuel kommende udbudsforretning.

Der ønskes tillige indsigt i, hvilke krav og vilkår som må formodes at have den største betydning for prissætningen af opgaven i såvel op- og nedadgående retning, herunder vilkår for arbejdets tilrettelæggelse og udførelse.

Deltagelse i markedsafdækningen

Markedsafdækningen vil foregå skriftligt, og alle er velkomne til at deltage.

Såfremt du ønsker at deltage, skal du sende en e-mail til Simon Randrup Smed på eller Louise Henriksen  senest den 23. august 2024.

Markedsafdækningen forventes at blive sendt ud den 26. august 2024, og besvarelser ønskes modtaget senest den 9. september 2024.

Du kan læse mere om ekspertgruppen her