Professionel økonomistyring med Navision Stat igennem 20 år

14-05-2018
Digitale løsninger

Igennem de sidste 20 år er Navision Stat løbende blevet udviklet med de nyeste opdateringer fra Microsoft og Continia, ligesom løsningen kontinuerligt er blevet udvidet med statslig funktionalitet for at imødekomme lovgivning, procesoptimering og behov for nye systemintegrationer.

Vores fælles løsning

I alle 20 år har vi været i konstant dialog med både kunder og brugere af løsningen. Det er i væsentlig grad det input, som vi har modtaget via brugertilfredshedsundersøgelserne og jeres løbende indberetninger indeholdende forslag til fejlrettelser og ny/ændret funktionalitet, der i dag har formet Navision Stat til det produkt, som vi kender i dag. Vi vil derfor gerne benytte lejligheden til at takke for jeres interesse, og den tid, som I har brugt på at hjælpe os med at passe på vores fælles løsning.

Dynamisk fødselsdagshilsen

Vi har som noget nyt forsøgt os med et åbent dynamisk fødselsdagskort, hvor du både kan sende os din egen hilsen, og læse hvad andre har skrevet. Hele uge 20 har du mulighed for at indsende fødselsdagshilsener via mail eller LinkedIn til udviklingschef Carina Sørensen, 

Her finder du de samlede bidrag

De sjoveste, mest finurlige og humoristiske lykønskninger offentliggøres dagligt på hjemmesiden.

Se de aktuelle fødselsdagshilsener