Overenskomstresultaterne i staten stemt hjem

04-06-2018

Centralorganisationernes Fællesudvalg (CFU) og Akademikerne har i dag meddelt Finansministeriet, at overenskomstresultaterne for perioden 2018-2021 er tiltrådt.

Afstemning hos CFU og Akademikerne

Siden parterne indgik de statslige overenskomstresultater den 28. april, har forliget været til afstemning hos CFU og Akademikernes medlemsorganisationer. CFU og Akademikerne har på baggrund af medlemsorganisationernes afstemninger meddelt Finansministeriet, at CFU-forliget og Akademikerforliget for perioden 2018-2021 nu er tiltrådt.

Implementeringen af OK18-resultatet går i gang

Vicedirektør i Moderniseringsstyrelsen Linda Nordstrøm Nissen er meget tilfreds med resultatet:

Det er selvfølgelig rigtig glædeligt, at vores overenskomstresultater med CFU og Akademikerne får opbakning af medlemsorganisationerne. Jeg er glad for, at man også i medlemsorganisationerne er enige i, at vi har landet en rigtig god aftale for de næste tre år. Nu ser vi frem til et konstruktivt samarbejde med CFU, Akademikerne og deres medlemsorganisationer med at implementere overenskomstresultatet.

Overenskomstresultatet gælder for perioden 1. april 2018 – 31. marts 2021.

De fornyede overenskomster og organisationsaftaler offentliggøres på Moderniseringsstyrelsens hjemmeside i takt med, at de bliver færdigredigeret.

Du kan læse mere om det statslige overenskomstresultat for perioden 2018-2021

Moderniseringsstyrelsen inviterer til informationsmøder om OK18 resultatet