Bliv klogere på god adfærd i det offentlige

20-08-2018

På to møder i henholdsvis Viborg og København har du nu mulighed for at høre mere om og stille spørgsmål til den reviderede vejledning om god adfærd i det offentlige, som Moderniseringsstyrelsen udgav i december 2017

Vejledningen handler om offentligt ansattes adfærd og behandler emner som fx gavemodtagelse, ytringsfrihed og instruktionsbeføjelse. Den beskriver blandt andet god adfærd i det offentlige igennem en række eksempler.

Gå hjem-møderne afholdes i september under ledelse af forfatterne bag den reviderede vejledning, og der vil blive lagt vægt på, hvordan vejledningen kan bruges i praksis og ligeledes vil typiske tvivlsspørgsmål i forhold til fx modtagelse af gaver blive præsenteret.

Ved at deltage i mødet får du værktøjer til implementere vejledningen på netop din arbejdsplads. Og du bliver klogere på, hvordan I sikrer god adfærd blandt alle medarbejdere.

Der vil på møderne være god tid til spørgsmål – både om indholdet af vejledningen og om hvordan, den kan bruges i praksis.

Kom og bliv klogere på god adfærd i det offentlige, og på hvordan din arbejdsplads kan anvende vejledningen.

Møderne afholdes i Nævnenes Hus i Viborg den 6. september 2018 og hos Moderniseringsstyrelsen i København den 20. september 2018.

Målgruppe

Møderne henvender sig primært til medarbejdere og chefer i HR-funktioner i staten.

Tilmelding til møderne er nødvendig.

Tilmeld dig i Campus via dette link.

Hvis du har faglige spørgsmål til gå-hjem mødet eller god adfærd i det offentlige generelt, kan du skrive til .

Hvis du har problemer med at tilmelde dig til mødet i Campus, kan du kontakte kursusadministrator Anja Magnussen på .