Nu går det stærkt...

11-10-2017
Digitale løsninger

Vi har flere ting på Navision Stat tapetet i oktober

Multitenancy-enabling for SAM-servicerede kunder

Vi har tidligere varslet en samlet Multitenancy-enabling i september måned, der betyder, at alle SAM servicerede kunder fremover afvikler Navision Stat i en opsætning, hvor hver enkelt af de +100 databaser alle "lejer sig ind" på den samme funktionalitet i én og samme applikationsdatabase på NS7.1. Denne proces har, grundet opdatering af vores brugeradministrationsmodul (BAM), været sat på pause, men er nu afsluttet med succes den 10.10.2017.

Dette betyder, at vi nu kan komprimere opgraderingsforløbet for opgradering til Navision Stat 9.0, således at alle disse databaser vil kunne opgraderes til NS9.0 inden Jul.

GIS-Bagudkompatibilitet & Navision Stat 9.0

Vi har ligeledes før sommerferien varslet, at vi ikke kunne garantere 100 % bagudkompatibilitet på alle eksisterende GIS-integrationer ved opgradering til NS9.0, hvorfor der kan eksistere et behov for tilretning af udvalgte lokale fagsystemer umiddelbart forud for opgradering til NS9.0.

Læs mere om GIS-Bagudkompatibilitet for NS9.0

Navision Stat 9.0 implementeringsplan

Med udgangspunkt i det komprimerede opgraderingsforløb for SAM-servicerede kunder, hostet hos SIT og eventuelle udfordringer relatereret til GIS-bagudkompatibilitet, har vi valgt - stik imod traditionen - at frigive implementeringsplanen for opgradering af SAM-kunder hostet ved SIT, forud for officiel frigivelse af NS9.0.

Læs mere om NS9.0 implementeringsplanen

Nemhandelopslagsurl udskiftes pr. 01.11.2017

For kunder, der hostes hos SIT eller under rammeaftalen hos KMD, har Moderniseringsstyrelsen allerede omlagt opslaget for Navision Stat, men for øvrige kunder skal vi igen minde om, at sidste frist for omlægning er den 01.11.2017.
Læs mere om udskiftningen af Nemhandelopslagsurl'en under Løbende opdateringer