Ny vicedirektør i Moderniseringsstyrelsen

27-03-2017

1. maj 2017 byder Moderniseringsstyrelsen velkommen til Linda Nordstrøm Nissen.

Linda tiltræder stillingen som vicedirektør i Moderniseringsstyrelsen og kommer til at stå i spidsen for Center for ledelse og arbejdsgiverpolitik samt Koncern HR.

Hendes ansvarsområde som vicedirektør for Center for ledelse og arbejdsgiverpolitik omfatter blandt andet implementering, forhandling og fortolkning af overenskomster, arbejdsmiljø, samarbejde samt kompetence- og ledelsesudvikling. Centeret rummer også områderne jura og pension, hvor der blandt andet rådgives om ansættelsesret, tjenestemænd og pension.

Linda Nordstrøm Nissen udtaler:

Jeg glæder mig til arbejdet med ledelse og arbejdsgiverpolitik sammen med de dygtige ledere og medarbejdere i styrelsen, ligesom jeg ser frem til at opbygge gode relationer til vores eksterne interessenter 

Linda kommer fra Dansk Byggeri, hvor hun som overenskomstchef var ansvarlig for varetagelse og håndtering af arbejdsgiverspørgsmål og Dansk Byggeris førelse af blandt andet arbejdsretssager og faglige voldgifter. Tidligere har Linda været advokat i Dansk Arbejdsgiverforening. Hun er Cand.jur. fra Aarhus Universitet og er tilknyttet Københavns Universitet som ekstern lektor i grundlæggende arbejdsret.

Med ansættelsen af Linda Nordstrøm Nissen får vi en stærk profil til at lede Center for ledelse og arbejdsgiverpolitik her i Moderniseringsstyrelsen. Derfor glæder vi os til at byde hende velkommen 1. maj,

siger Poul Taankvist, direktør i Moderniseringsstyrelsen