MS Power BI som ny visningsplatform til Statens Benchmarkdatabase

30-06-2017
Digitale løsninger

Fra den 30. juni er det muligt at se udvalgte KPI’er i Statens Benchmarkdatabase i en mere aktiv præsentation via Microsoft’s Power BI.

Pilotprojektet er en del af udmøntningen af ambitionen om at sikre brugerne af benchmarkdatabasen en mere dynamisk og tidssvarende visningsplatform. Projektet er et led i Statens BI (Business Intelligence) og har til formål at udstille data i benchmarkdatabasen på en måde, der giver et hurtigt visuelt overblik og samtidig gør dem mere interessante at dykke ned i.

Sådan kommer du i gang

På Statens Benchmarkdatabase vil der blive lagt en Power BI-fil, som indeholder de udvalgte KPI-rapporter. For at åbne filen skal du downloade den gratis app Power BI-desktop.

Hent Power BI-desktop til PC på Microsofts hjemmeside

Power BI-desktop kan også hentes til mobileenheder via App store, Windows store eller Google Play.

For at installere Power BI på din PC skal du have administratorrettigheder. Hvis du ikke har det, kontakt din systemadministrator.

Hjælp os til at blive bedre

Vi vil meget gerne have din mening om, hvordan den nye præsentationsform virker og input til forbedring af Power BI-visningen til både de tekniske elementer (er det nemt at tilgå) og de mere indholdsmæssige.

Send os en mail på når du har haft lejlighed til at sætte dig ind i den nye visningsplatform.