Fordele ved at bruge de fælles digitale løsninger

De fællesstatslige digitale løsninger understøtter din organisations administrative processer på en effektiv, sammenhængende og sikker måde.

Som kunde hos os får I en række attraktive fordele, der både kommer din organisation og den enkelte medarbejder til gode. 

Jo flere dele af den samlede it-portefølje I vælger at tage i brug i din organisation, desto flere fordele vil I opleve på tværs af løsningerne.

Fordele for din organisation

Sammenhængende processer

Løsningerne understøtter organisationens arbejdsgange digitalt. Processer bygger på bedste praksis, så I kan bruge jeres tid mest effektivt.

Valide data til ledelsesinformation

For at I kan træffe gode beslutninger, kan I samle jeres centrale data i skræddersyede dashboards og rapporter i Statens Business Intelligence.

Brugerne i fokus

Vi involverer og lytter til vores brugere, når vi indkøber og udvikler vores digitale løsninger. I hjælper os med at sætte fokus på det, der giver jer størst værdi.

Udbud og leverandørstyring

Vi forvalter de digitale løsninger på vegne af vores kunder og står for udbud, kontrakt- og leverandørstyring, så I får mere tid til jeres kerneopgaver. 

Sikkerhed og compliance

Vi sørger for, at it-sikkerheden er i orden. Vi håndterer tilsyn og revision og sikrer compliance til gældende lovgivning, så som GDPR.

Stabil og sikker drift

Vores it-portefølje har en stabil og sikker drift og en meget høj oppetid.

Det tilbyder vi

Få overblik over hvilke digitale løsninger, der passer til jeres behov.

Se en oversigt over vores digitale ydelser

Vil du høre mere?

Læs om hvordan du kontakter os for et uformelt møde, og hvad du kan forvente af et typisk opstartsforløb. 

Sådan kommer du videre