Få fri adgang til flere hundrede nye e-læringskurser til dit team

02-03-2020
Digitale løsninger

Campus-teamet hos Økonomistyrelsen igangsætter et pilotprojekt omkring udbredelsen af en digital læringskultur gennem Campus fra marts til oktober 2020.

Vi har indkøbt 8000 nye, engelsksprogede Open Sesame e-læringskurser inden for bl.a. teknologi, personlig udvikling, ledelse, projektledelse, HR, forretning, sundhed, arbejdsmiljø, sprog og meget mere. Disse kurser har du nu mulighed for at få adgang til – det eneste krav er, at du har lyst til at få ny viden og værktøjer gennem digital læring og efterfølgende vil evaluere projektet.

Læs mere om Open Sesame og se deres kurser

Vil du udvikle dig gennem digital læring?

Hvis du kunne tænke dig, at dit team var nogle af de første til at få adgang, åbner vi for ansøgninger fra ledere og netværkstovholdere, der vil arbejde med digital læring som en del af teamets/netværkets læringskultur. Som team kan I fokusere på fælles emner som f.eks. samarbejde, feedback og arbejdsmiljø. Som medarbejder kan man på den måde tage kurserne som en del af sin udviklingsplan, eller fordi man har brug for bestemt viden og inspiration til sine arbejdsopgaver i hverdagen. Kataloget indeholder både lange certificeringskurser og korte værktøjs- og metodekurser.

Hvis du er interesseret i at dit team/netværk får adgang til kurserne, skal du skrive en mail til . Tilmeld jer gerne hurtigst muligt, da vi åbner for kurserne til piloterne til april.

Læs mere om pilotprojektet herunder målgrupper, kursuskategorier, krav og tidsplan

Hent ansøgningsskema (skal sendes af leder/netværkstovholder)