Informationsmøde om trykkeriaftalen afholdt i marts 2019

15-03-2019
Indkøb Økonomi

Onsdag den 13. marts 2019 afholdt Moderniseringsstyrelsen et informationsmøde om den fællesstatslige trykkeriaftale, der forventes at træde i kraft i foråret 2019.

""
Udbudskonsulent Sarah Knudsen præsenterer den fællesstatslige trykkeriaftale

Læs spørgsmål fra Informationsmødet trykkeri 27 marts her.pdf

Onsdag den 13. marts 2019 afholdt Moderniseringsstyrelsen informationsmøde om den kommende aftale om trykkeri-, kopi- og printydelser, hvor udbudskonsulent og kontraktansvarlig Sarah Knudsen gav et overblik over aftalens indhold og vejledte de kommende brugere af aftalen i, hvordan den bedst anvendes i praksis. Slideshowet samt spørgsmål og svar fra mødet kan findes på linksne herunder.

Præsentation til informationsmøde om trykkeriaftalen 13. marts 2019.pdf

Spørgsmål og svar fra informationsmødet om trykkeriaftalen.pdf

Trykkeriaftalen forventes at træde i kraft i løbet af foråret 2019, og alle relevante dokumenter vil derefter være tilgængelige på IndFak sammen med dokumenter for de øvrige gældende aftaler i indkøbsprogrammet. Samtidig vil der blive åbnet for bestillinger gennem bestillingsapplikationen.

Læs mere om gældende aftaler i indkøbsprogrammet her.

Realisering af effektiviseringspotentiale

Moderniseringsstyrelsen indgår hvert år en række fællesstatslige indkøbsaftaler, for at gøre det nemmere og billigere for de offentligt ansatte at købe ind i hverdagen.

Men en indkøbsaftales effektiviseringspotentiale realiseres først, når den bruges rigtigt, og derfor inviterer Moderniseringsstyrelsen løbende i 2019 til en række informationsmøder om aftaler i indkøbsprogrammet.

Torsdag den den 2. maj kl 14.30-15.30 slår Moderniseringsstyrelsen igen dørene op til informationsmøde, denne gang om statens konferenceaftale. Tilmelding skal ske til Sabrina Richa Nybo på senest tirsdag den 31. april 2019 kl. 12.00.

Hvis man har spørgsmål til trykkeriaftalen kan Sarah Knudsen kontaktes på . Hvis man har spørgsmål til konferenceaftalen kan Nicklas Beck Jørgensen kontaktes på .