Økonomistyrelsen søger deltagere til brugertest i forbindelse med RejsUd udbud

25-06-2024
Digitale løsninger

Feedback fra brugere skal hjælpe Økonomistyrelsen til at vælge den nye løsning, som skal erstatte det nuværende RejsUd. Brugertestene finder sted i september.

Den 17. maj 2024 offentliggjorde Økonomistyrelsen udbudsmateriale til den nye løsning, som skal erstatte RejsUd. To leverandører er blevet prækvalificerede og inviteres til at give tilbud på den nye løsning.

RejsUd har ca. 100.000 brugere, hvoraf en stor del kun anvender løsningen enkelte gange om året. Derfor skal en ny løsning være effektiv og enkel at anvende for brugerne. I den anledning inviterer vi brugere af RejsUd til at teste de løsninger, vi får tilbud på.

Testdeltagere skal teste kendte arbejdsfunktioner

Testene skal gennemføres af brugere, som anvender RejsUd som rejsende eller har rollen som administrator. Brugerne bliver bedt om at løse enkle opgaver, som er relevante for deres rolle.

Leverandørerne stiller et testmiljø til rådighed, som anvendes til testene.

Det praktiske

Testene afvikles i september måned på Økonomistyrelsens mobile enheder og computere i Økonomistyrelsens lokaler i København.

Deltagere skal afsætte et par timer til at teste plus transporttid.

Tilmeld dig brugertest senest 4. juli

Anvender du RejsUd som rejsende eller som lokaladministrator? Og har du lyst til at være med til at give dit input til valg af den løsning, som staten i fremtiden skal anvendes til rejseafregning og udlæg? Så håber vi, at du vil tilmelde dig som testbruger:

Klik her og tilmeld dig brugertest af nye løsninger

Sidste tilmeldingsfrist er torsdag den 4. juli 2024.

Sådan udvælger vi deltagere

Økonomistyrelsen udvælger deltagere til testen under hensyn til repræsentativitet i forhold til organisationsstørrelse og erfaringsniveau med det nuværende RejsUd.

På forhånd tak for jeres hjælp – vi ser frem til samarbejdet om at udvælge en brugervenlig løsning.