Årets brugertilfredshedsundersøgelse udsendes d. 18. september

11-09-2023
Økonomi Digitale løsninger

Brugertilfredshedsundersøgelsen har til formål at gøre vores løsninger mere målrettet jeres behov. Vi håber derfor, I vil bruge tid på at besvare den. I modtager den mandag d.18. september.

""

I Økonomistyrelsen arbejder vi hver dag for at gøre det nemmere og mere enkelt for statslige og offentlige institutioner at løse deres kerneopgaver effektivt til gavn for borgerne. Ved at skabe gode rammer for både medarbejdere og ledere er vi med til at videreudvikle den offentlige sektor, så den er rustet til nutidens og fremtidens udfordringer.

Derfor sender vi nu for fjerde år i træk en stor brugertilfredshedsundersøgelse ud til omkring 72.000 brugere af de fællesstatslige systemer, rådgivningsydelser og lignende.

Sidste år modtog vi rigtig mange gode besvarelser, som var til stor hjælp for vores videre arbejdere med brugertilfredshed. Vi håber, at alle brugere af de fællesstatslige systemer, igen i år, vil hjælpe os med at besvare undersøgelsen og på denne måde bidrage til at vi kan gøre det endnu bedre.

Link til sidste års resultater

Link til digitale løsninger