Ny mulighed for at få udviklet jeres eget pre- og onboarding koncept

24-05-2022

Nu er der igen mulighed for at få udviklet jeres eget pre- og onboarding koncept gennem deltagelse i et udviklingsforløb.

Udviklingsforløbet er et struktureret forløb over 15 uger, hvor op til fem institutioner vejledes i at få udviklet et pre- og onboarding koncept. Konceptet består af:

  • tre e-læringsmoduler til preboarding
  • et arbejdsrum
  • et onboardingforløb
  • opsætning af automatiske tilmeldinger
  • oplæring i vedligeholdelse og rettelser

Udviklingsforløbet vil bestå af et hold med ca. fem institutioner, som vil danne et online netværk. Holdet mødes til virtuelle fælles workshops, hvor løsningerne præsenteres, og der vil være god mulighed for at få feedback og sparring på produkterne.

Den 20 juni afholdes et informationsmøde, hvor krav til og output af forløbet udfoldes. Her vil der også være god mulighed for at stille spørgsmål. Tilmelding til informationsmødet kan ske ved at søge på ”Information om forløb for udvikling af pre- og onboarding i Campus” i søgefeltet på Campus. Bemærk at det ikke vil være muligt at deltage i forløbet, hvis ikke man har deltaget til informationsmødet.

Selve forløbet starter op d. 22 august. Der er derfor tid til at forberede og finde ressourcer, inden selve forløbet starter. Vær opmærksom på, at der bør sættes en del ressourcer af til projektet til udarbejdelsen af jeres pre- og onboarding konceptet. Prisen for udviklingsforløbet er: 45.000 kr. Kunder oplever at et skræddersyet pre og onboarding giver stor værdi for at få nye medarbejdere godt fra start.

For at læse mere og tilmelde forløbet, kan forløbet fremsøges på: ”Udvikling af pre- og onboarding koncept i Campus – virtuelt forløb” i søgefeltet på Campus. Tilmeldingen til forløbet åbner først efter informationsmødet er afholdt.

Der er plads til fem institutioner på holdet til august. Hvis der er stor efterspørgsel, afholdes en runde mere i foråret.

Praktisk information:

Informationsmøde: 20 juni kl. 10-11.

Forløbets start: 22 august (Deltagelse til informationsmødet er obligatorisk for tilmelding).

Pris: 45.000 kr.