Pre- og onboarding i Campus

27-01-2022
Økonomi

Campus åbner for et udviklingsforløb, som hjælper institutioner med at skræddersy et pre og onboardingskoncept.

""

Udviklingsforløbet er et struktureret forløb over tre måneder, hvor fem institutioner støttes i at få udviklet et pre- og onboarding koncept, som består af:

  • tre e-læringsmoduler til preboarding
  • et arbejdsrum
  • et onboardingforløb
  • opsætning af automatiske tilmeldinger
  • oplæring i vedligeholdelse og rettelser


Udviklingsforløbet vil bestå af et hold med ca. fem institutioner, som vil danne et online netværk. Holdet mødes til virtuelle fælles workshops, hvor  løsningerne præsenteres, og der vil være god mulighed for at få feedback og sparring på produkterne.

Vær opmærksom på at der bør sættes en del ressourcer af til projektet hos jer.
Vi afholder et webinar i Campus: ”Information om forløb for udvikling af pre- og onboarding i Campus” tirsdag den 8. februar kl. 10-11, hvor I kan høre mere om forløbets faser og krav. Efterfølgende vil der være tid til at forberede jer og finde ressourcer, inden selve forløbet starter d. 21. marts. Bemærk at det ikke vil være muligt at deltage i forløbet, hvis ikke man har deltaget i webinaret.

Prisen for udviklingsforløbet er: 45.000 kr.


Praktisk information:

Webinar/informationsmøde:

Afholdes 8 februar kl 10-11.

Tilmeld ved at søge på ”Information om forløb for udvikling af pre- og onboarding i Campus” i søgefeltet på Campus.

Tilmelding til forløbet:

Søg på ”Udvikling af pre- og onboarding koncept i Campus – virtuelt forløb” i søgefeltet på Campus for at læse mere og tilmelde forløbet.

Vi åbner først for tilmelding til forløbet, når webinaret er afholdt. Der er plads til fem institutioner på første hold med start i marts, og hvis der er stor efterspørgsel, afholder vi en runde mere i efteråret.