Nyt layout af driftsstatus giver nemt og hurtigt overblik

27-09-2021
Digitale løsninger

Driftsstatus om Økonomistyrelsens it-systemer har fået et nyt design. Vi vil gerne høre, hvad brugerne synes om løsningen.

Fra mandag den 27. september møder medarbejdere i staten et nyt design, når de går ind på driftsstatus på oes.dk for at se, om der er aktuelle driftsudfordringer med Økonomistyrelsens it-systemer. 

Vicedirektør i Økonomistyrelsen, Simon Schulian, siger:

Det nye layout for driftsstatus er en af flere indsatser, som skal styrke kommunikationen med Økonomistyrelsens kunder. For brugerne af vores systemydelser skal det være nemt at orientere sig i driftsstatus og hurtigt at få overblik over de centrale informationer ved uregelmæssigheder i driften.

Det nye design består af en forside, der giver et hurtigt overblik over driftsstatus for alle it-systemerne. Herfra linker siden til mere detaljeret information om aktuelle driftsforstyrrelser i de enkelte systemer. Her vil blandt andet fremgå, hvordan en driftsforstyrrelse påvirker brugeren, hvornår fejlen ventes udbedret, og hvornår næste opdatering vil foreligge.

Under driftsstatus for hvert system ligger også information om eventuelt planlagt systemarbejde, fx kommende servicevinduer, der kan påvirke adgangen til eller anvendelsen af systemerne.

Se Økonomistyrelsens driftsstatus her

Giv os feedback

Vi vil i Økonomistyrelsen evaluere det nye layout og de løbende opdateringer af driftsstatus. I den forbindelse vil vi meget gerne høre, hvad du synes om det nye layout. Vi modtager gerne forslag til, hvordan vi kan gøre driftsstatus endnu bedre.

Send en mail til Karin Andersson: .