Nye vicedirektører i Økonomistyrelsen

02-09-2021
Økonomi Indkøb Digitale løsninger

Økonomistyrelsens to nye vicedirektører hedder Thomas Gloy og Signe Caspersen. De skal fra oktober stå i spidsen for at rådgive de statslige institutioner og Finansministeriets egen koncern om alt fra grønne indkøb til god økonomistyring.

Det bliver to bredt funderede ledere, der bliver en del af Økonomistyrelsens nye direktion.

Signe Caspersen kommer fra en vicedirektørstilling i Digitaliseringsstyrelsen og får nu ansvaret for Center for Koncernstyring og Center for Økonomistyring og Statsregnskab:

Jeg glæder mig meget til at være med til at understøtte en god styring, både i Finansministeriets egen koncern og i de statslige institutioner, på en måde hvor vi møder kollegaer og de faglige udfordringer, lige der, hvor de står. Jeg ser det som min rolle at inddrage de rigtige fagligheder og have fokus på efterspørgsel, så vi i fællesskab kan sætte retning og finde det, der virker.

Thomas Gloy har stor erfaring fra forskellige stillinger i Finansministeriets departement og er i dag kontorchef for Statens Indkøb i Økonomistyrelsen, hvor især regeringens grønne indkøbsstrategi har været toneangivende:

Vi skal levere løsninger, som institutionerne i staten har lyst til at vælge til, uanset om det drejer sig om implementering af grønt indkøb, hjælp til en analyse eller noget helt tredje. Det kræver, at vi hele tiden holder fokus på, hvad der giver værdi for vores kolleger rundt i staten. Det glæder jeg mig meget til at være med til at videreudvikle.

Maria Schack Vindum, direktør i Økonomistyrelsen:

Jeg er meget glad for, at Signe og Thomas bliver en del af vores nye direktion. De kommer begge to med den nødvendige faglighed og de relationelle kompetencer, der skal til for, at vi kan lykkes i vores rolle som kompetente rådgivere for vores egen koncern og de statslige institutioner.

Stillingen som kontorchef for Statens Indkøb bliver slået op snarest muligt.