Ny RejsUd App til jer, der er på farten

04-03-2021
Digitale løsninger

Ny app gør det hurtigere og lettere at lave afregninger for rejser og udlæg.

I 2019 oprettede de omkring 100.000 brugere af RejsUd i gennemsnit 35.000 afregninger af udlæg og rejser pr. måned. Det viser en opgørelse fra RejsUd, som er det fællesstatslige system til rejse- og udlægsafregning. 

Under corona-pandemien er antallet af rejser faldet – og dermed også antallet af afregninger. Det seneste år er gennemført gennemsnitligt 22.000 afregninger pr. måned. 

Carina Priess Sørensen, kontorchef i Kontor for Økonomisystemer, siger:

Corona eller ej – Det er virkelig mange afregninger, som brugerne nu får mulighed for at behandle ved hjælp af den nye RejsUd App. Vi er derfor glade for at kunne tilbyde denne løsning, som fungerer hurtigt, nemt og effektivt.

RejsUd appen gør det let

Der er flere fordele ved at benytte appen. Den kan bruges, mens man er på farten. Man tager billeder af sine kvitteringer i takt med, at indkøbene foretages, og man kan straks føje dem til sin afregning. På den måde er det hurtigt at færdiggøre sine afregninger og efterfølgende få dem godkendt.

Også når man har rollen som godkender, kan appen bruges til at godkende afregninger – og præcis på det tidspunkt, der passer én bedst.

Kom godt i gang

Allerede nu kan brugerne downloade appen og komme i gang med at oprette udlæg og rejseafregninger. 

På Økonomistyrelsens hjemmeside finder du en video-vejledning til, hvordan du downloader appen og autoriserer den – det tager kun få minutter. 

Appen er ret intuitiv at bruge, men hvis du alligevel bliver i tvivl om noget, kan du læse den tilhørende vejledning. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os via Statens Administrations serviceportal.

Find introduktion og vejledning til RejsUd App under RejsUd brugervejledninger 

Læs mere om RejsUd App