E-læringspakken til nye ledere i staten er nu klar i Campus

28-05-2021
Digitale løsninger

'Lederpakke til nye ledere' er nu lanceret i Campus, som den første af en række e-læringspakker med temaer rettet mod specifikke målgrupper.

Billedet viser introduktionsvideoen for e-læringsforløbet, samt logoet for Campus, Økonomistyrelsen og Medarbejder- og Kompetencestyrelsen

Formålet med at dele læringspakkerne op i temaer inde i Campus er, at de specifikke målgrupper lettere kan vælge de e-læringskurser, der relevante for lige netop den enkelte medarbejder, som samlet forløb.

Denne første pakke består af en introduktionsvideo efterfulgt af fem e-læringskurser, der både omhandler dig som leder, relationen til dine medarbejdere og kulturen i dit team. Introduktionsvideoen inspirerer dig til, hvordan du aktivt kan arbejde med indholdet i kurserne. 

Pakken består af følgende kurser:

 

  1. Kunsten at gå fra medarbejder til leder
  2. Skab arbejdsglæde i dit team
  3. Feedback for ledere
  4. Værktøjskassen til at løse konflikter på arbejdspladsen
  5. Værktøjer til forandringsledelse

Kurserne er udvalgt og sammensat i samarbejde med Medarbejder- og Kompetencestyrelsen, der ligeledes har udarbejdet en læringsramme, som det anbefales at arbejde ud fra i forbindelse med læringsforløbet. Læringsrammen ligger som en del af forløbet i Campus, og er en konkret og detaljeret guide til, hvordan man arbejder aktivt med e-læringen sammen med sparringspartnere og gennem praksis i hverdagen.

Du finder ’Lederpakke til nye ledere’ under ’E-læringspakker’ i e-læringskataloget på forsiden i Campus. Vi glæder os til om kort tid også at kunne præsentere AC/fuldmægtig-pakken, samt flere planlagte læringspakker senere på året.

Log ind i Campus og find ”Lederpakke til nye ledere” under Campus e-læring -> E-læringspakker.