Fire delaftaler i udbuddet af taxikørsel er nu indgået

23-02-2021
Indkøb

Økonomistyrelsen har den 10. februar 2021 indgået fire delaftaler under Rammeaftale vedrørende indkøb af taxikørsel.

Aftalens geografiske opdeling følger regionsgrænserne, og det er delaftalerne for Region Sjælland, Region Midtjylland, Region Nordjylland og Bornholm, der er indgået. Delaftalerne løber til og med den 9. februar 2024 med mulighed for forlængelse af yderligere ét års varighed.

Delaftalerne er tildelt til Dantaxi4x48 A/S.

Sortiment og service

Rammeaftalen dækker kørsel med personale, herunder:

  1. Forudbestilte ture, dvs. bestilling af en taxi til ankomst på senere aftalt tidspunkt
  2. Straks-ture, dvs. bestilling af en taxi til ankomst hurtigst muligt
  3. Gade-ture, dvs. hyring af en taxi på gaden uden forudgående bestilling

Det er er imidlertid kun forpligtende for statslige institutioner at benytte ydelsen i punkt ét og to.

Du kan tilgå de relevante dokumenter i aftalemodulet i IndFak.

Implementering

På grund af indholdet af en indvarslet klage har Økonomistyrelsen tidligere besluttet at annullere og genudbyde delaftalerne for Region Hovedstaden og Region Syddanmark. Det forventes at kunne indgå aftale for de to øvrige delaftaler inden udgangen af marts.

Økonomistyrelsen vil herefter gå i gang med en samlet implementering af alle delaftalerne, hvilket bl.a. indebærer, at hvert ministerområde vil skulle udfylde en tilslutningsaftale i samarbejde med leverandøren.

I Økonomistyrelsen kunne vi godt bruge jeres hjælp til at finde frem til de relevante medarbejdere med ansvar for indkøb af taxikørsel, som leverandøren vil skulle i kontakt med. Vi beder jer derfor sende kontaktoplysninger på disse medarbejdere til e-mailadressen nedenfor.

Vil du vide mere?

Hvis du gerne vil vide mere om planerne for implementering af delaftalerne, kan de kontakte udbudskonsulent Mads Navntoft Rørup på telefon 41 78 22 80 eller e-mail .