Styrk dine projekt- og ledelsesevner gennem nye kurser i Campus

10-09-2020
Digitale løsninger

Er du ny leder i det offentlige? Vil du gerne blive klogere på projektledelse, og få konkrete værktøjer til at styre et projekt? I Campus kan du nu tage Implements otte nye projektledelseskurser samt 18 nye ledelseskurser fra Go Learn med førende ledelseseksperter i Danmark.

""

Få inspiration til dit lederskab

Ved at tage vores nye ledelseskurser får du konkrete redskaber inden for eksempelvis personligt lederskab, team- og forandringsledelse. Kurserne er videobaserede og lavet i samarbejde med førende eksperter inden for de enkelte temaer.

Kurserne er oplagte for den travle leder, da e-læringskurserne er delt op i mindre moduler, som kan tages hvor og hvornår, det passer dig. Gennem refleksion over læringspunkterne kan kurserne skabe ny indsigt og inspiration til dit lederskab, som du kan bruge i din hverdag.

Styrk dig som projektleder 

Gennem de nye projektledelseskurser fra Implements kursuskatalog tilegner du dig grundlæggende konkrete værktøjer og modeller, som klæder dig på til at planlægge, styre og udføre et projekt. Du kan blandt andet blive klogere på interessent- og risikoanalyse, samt hvad du skal tage højde for under milepælsplanlægning. Hvert kursus består af en gennemgang af et konkret emne, dets begreber samt visualiseringer af relevante modeller. Kurserne afsluttes med en kort test, hvor du kan afprøve din nye viden.

Du finder kurserne under ”Ledelse” og ”Projektledelse” i Campus’ e-læringskatalog.