Muligheder i Campus ved hjemmearbejde

18-03-2020
Digitale løsninger

Campus – vores fælles digitale udviklingsplatform – tilbyder en række faciliteter, der understøtter kommunikation, videndeling og læring i forbindelse med hjemmearbejde.

""

Alle statsansatte går nu ind i en lidt speciel tid, hvor Corona-krisen er over os. Vi har vænnet os til at benytte virtuelle værktøjer i vores hverdag, men fuldt og helt at skulle arbejde virtuelt er noget helt nyt – og vel nærmest en radikal forandring af hele vores arbejdskultur.

Her har Campus meget at byde på, idet en række faciliteter understøtter kommunikation, videndeling og læring, uden vi behøver at have fysisk kontakt.

Virtuelle møder med Campus Online Meeting

Hvis I har behov for at afholde møder i større eller mindre grupper, eller hvis I vil gennemføre en præsentation som et webinar, er det oplagt at bruge Campus Online. Her kan man lave skærmdeling, og det er muligt for eksterne brugere at deltage.

Der vil de næste par dage blive udarbejdet yderligere vejledninger til Campus Online Meeting, både hvad angår muligheden for at benytte det på smartphones og tablets via apps, og hvad angår gode råd til hvordan man arbejder virtuelt. 

Videndeling med Campus Grupper

Hvis I har behov for et netværk, hvor I kan dele viden i form af dokumenter, video m.m., er det oplagt at bruge Campus Grupper.

Her kan man chatte og starte diskussioner. Man kan selv oprette grupper i egen organisation, men skal de på gå tværs af organisationer skal oprettelse ske i Økonomistyrelsen.

Kompetenceudvikling med Campus e-læring

Endelig er det måske tiden, hvor man skulle tage nogle af de mange gode e-læringskurser i Campus e-læring, specielt compliance kurser, som man måske ikke lige fik taget i en travl hverdag, fx:

  • God adfærd i det offentlige
  • Kodex VII
  • Databeskyttelse
  • Informationssikkerhed

Brugervejledninger til Campus

Du finder brugervejledninger til Campus her på oes.dk. Her vil alle nye vejledninger også blive publiceret. 

Gå til brugervejledninger til Campus

Support

Oplever du problemer med Campus, står vi klar til at hjælpe. 

Kontakt supporten via Serviceportalen hos Statens Administration