Release af Navision Stat 9.5

07-05-2020
Digitale løsninger

Navision Stat 9.5 blev frigivet 04.05.2020 som en akkumuleret opdateringspakke

Navision Stat 9.5

Den nye funktionalitetspakke fokuserer på følgende:

  1. Automatiseret årsafslutning (nulstilling af finans)
  2. Opdatering af brugervejledninger
  3. Markering af regnskabsstatus til brug ved ressortændringer
  4. Mere effektiv bilags- og bemærkningshåndtering i DDI
  5. Flere stramninger og nye tjek i udbetalingskladden

Du kan læse meget mere om samtlige funktionalitetsændringer i Nyt i Navision Stat 9.5.

Kunder regnskabsmæssigt serviceret af Statens Administration

Kunder der regnskabsmæssigt serviceres af Statens Administration blev fuldt ud opdateret til Navision Stat 9.5 den 01.05.2020, inklusiv en understøttelse af udveksling med Danske Bank, baseret på TLS 1.2.

Øvrige kunder

Øvrige kunder kan læse mere om implementering og hente de nødvendige installationskomponenter på vores officielle Navision Stat 9.5 releasesite.

Danske Bank skifter til TLS1.2 pr. 31.05.2020

Nedenstående information er henvendt til driftsansvarlige for Navision Stat løsninger, som skal sikre at de servere Navision Stat afvikles på, kan håndtere kommunikation ti Danske Bank webservice via sikkerhedsprotokollen TLS version 1.2. Der er således udelukkende tale om ændringer i installationen af Navision Stat og serveropsætninger til kommunikationen mellem Navision Stat og Danske Bank, den enkelte institution eller slutbruger skal derfor ikke foretage sig noget.

 Navision Stat installationer der udelukkende anvender Danske Bank API løsningen, vil ikke blive påvirket af stramningerne fra Danske Bank, og behøver derfor ikke få foretaget ændringer.

Bemærk at NS9.5 er forberedt for en omlægning ved Danske Bank til udveksling baseret på TLS 1.2. Som det ser ud lige nu, omlægger Danske Bank senest 31.05.2020, hvorfor det er vigtigt, at man installerer den nye bankkomponent inden 31.05.2020, også selvom man afventer med resten af NS9.5 pakken til senere. For delvis opdatering, henvises til 'Servicepack - Systemkomponenter og installationsvejledninger' herunder. Vi arbejder på at flytte deadline hos Danske Bank, men aktuelt er 31.05.2020 gældende.

Mere information om Navision Stat 9.5

Du finder alt, hvad du skal bruge lige her på vores officielle Navision Stat 9.5 releasesite.