Ny kalender forenkler ansøgningsfrister til tilskudspuljer

04-02-2020
Digitale løsninger Økonomi

Nu behøver du kun at holde øje med ansøgningsfristerne fire gange om året for at søge om penge i statens mange tilskudspuljer. En ny kalender giver dig et hurtigt overblik hvert kvartal og en minimusfrist til at søge på mindst 14 dage. Se hvilke puljer du kan søge de næste tre måneder.

""

Hvert år kan borgere, foreninger, offentlige institutioner og virksomheder søge om tilskud til alt fra kunsthåndværk til erhvervsfremstød i statens mange tilskudspuljer. Det har imidlertid været svært at følge med i, hvornår de over 400 forskellige puljer havde ansøgningsfrist.

Nu har Moderniseringsstyrelsen imidlertid tilføjet en puljekalender på statens-tilskudspuljer.dk, der bliver offentliggjort den første hverdag i februar, maj, august og november. Kalenderen blev offentliggjort den 3. februar og giver et hurtigt overblik over de aktuelle tilskudspuljer, hvor der tidligst vil være ansøgningsfrist den 17. februar, fortæller kontorchef i Statsregnskab, Erik Hammer:

Med vores nye puljekalender slipper man for at skulle holde øje med ansøgningsfristerne året rundt. Kalenderen giver fire gange om året et overblik over de puljer, man kan søge de næste tre måneder.

Altid 14 dages ansøgningsfrist

Selvom ministerierne løbende over året vil offentliggøre nye puljer på statens-tilskudspuljer.dk, vil der som minimum altid være 14 dage til ansøgningsfristen, hver gang en ny kvartalsoversigt bliver offentliggjort, forklarer Erik Hammer.

Næste gang vi offentliggør en kvartalsoversigt over de tilskudspuljer, man kan søge i løbet af sommeren, bliver den 1. maj. Det betyder, at hvis et ministerium fx vælger at offentliggøre en ny pulje om et par dage, så vil ansøgningsfristen tidligst kunne være den 15. maj. Så er der nemlig god tid og mindst 14 dage til at søge puljen.

Den første kalenderoversigt, der er blevet offentliggjort den 3. februar, kan indeholde enkelte puljer, der tidligere har været annonceret på statens-tilskudspuljer.dk, og hvor tidsfristen derfor kan være kortere end 14 dage.

Du se den nye puljekalender her på statens-tilskudspuljer.dk.