Find inspiration til kompetenceudvikling i Campus

04-02-2020
Nyhed Digitale løsninger

Nyt finansår, nye udfordringer og tid til planlægning af årets kompetenceudvikling. Mange starter året med en medarbejderudviklingssamtale, hvor leder og medarbejder planlægger, hvilke udviklingsaktiviteter, der er relevant for medarbejderen.

I kan finde inspiration i Campus kataloget, som indeholder mere end 140 e-læringskurser inden for kommunikation, Office programmer, jura og personlig udvikling.

I Moderniseringsstyrelsen kan vi tydeligt se, at digital læring har vundet indpas i det offentlige. I 2019 steg anvendelsen af digital læring markant, og vi havde omkring 325.000 tilmeldinger til e-læringskurser i Campus. En stor fordel ved digital læring er fleksibiliteten, da medarbejderen kan tage kurset, hvor og hvornår det passer bedst. Ydermere kan man tage kurset, når man skal bruge det i forhold til sine arbejdsopgaver, hvilket gør, at man kan bruge den nye viden i praksis med det samme.

Dyk ned i nye kurser i Campus

Et af de nyeste kurser er ”Indkøb under tærskelværdier” i tre moduler, som giver en grundlæggende indføring i de begreber og overvejelser, som man skal gøre sig, for at købe ind baseret på mindre aftaler. Kurset skal ses som et supplement til det allerede eksisterende kursus i Udbudsloven.

Den nye kursusrække i ”Feedback” skal fremhæves, hvor der over fem moduler sættes fokus på vores evne til at forstå, give og modtage feedback, og der gives råd til at skabe og styrke en feedbackkultur i organisationen. Det sidste modul ”Kender du typen?” handler om selvindsigt og er baseret på teorien om DISC profiler.

Der kommer snart nye kurser og uddannelser i ”Projektledelse”, idet Statens Indkøb med opstart i 2020 og 3 år frem har indgået ny aftale om en fælles leverance af kurser i projektledelse til staten. I kan tilmelde jer via Campus, og der er mulighed for selv at indkøbe lukkede og specialtilrettede kurser.

Sidst men ikke mindst vil der i løbet af 1. kvartal 2020 blive tilbud e-læringskurser i ”Power BI”, som efterhånden er blevet et meget benyttet produkt til præsentation af data.

Ud over de udvalgte kurser findes der ca. 140 andre gode e-læringskurser i Campus, så der er al mulig grund til at orientere sig i Campus’ store katalog inden den årlige personaleudviklingssamtale.

Få målrettede nyheder om e-læring og kompetenceudvikling ved at tilmelde dig nyhedsbrevene her