Få hjælp til god styring og ledelse

27-08-2020

Det skal være let for alle institutioner at finde råd og vejledning til, hvordan god styring og ledelse kan være med til at minimere unødigt bureaukrati og skabe mere værdi for borgerne. Derfor samler vi nu alt fra styringsværktøjer til vejledninger på en ny sektionsforside på oes.dk. Her kan man som statslig institution også booke oplæg eller trække på rådgivning fra vores fagspecialister.

”I Økonomistyrelsen arbejder vi for, at vores statslige arbejdspladser er veldrevne og har fokus på en enkel og værdiskabende styring, så ledere og medarbejdere har tid til kerneopgaven”.

Sådan lyder indledningen i vores kernefortælling. En del af den fortælling handler om at gøre viden og værktøjer så lettilgængelige som muligt.

Det hele samlet ét sted

Den nye sektionsforside på oes.dk hedder ’Styring og ledelse’ og skal gøre alle vores materialer om god styring og ledelse lettilgængelige. Samtidig kan siden bidrage til at dele viden på tværs af statslige, regionale og kommunale institutioner.

Kontorchef i kontor for Implementering af Resultat- og Økonomistyring, Pia Løvengren Ravn:

Vi har en klar ambition om at gøre vores viden og værktøjer om værdiskabende styring og ledelse så let at tilgå og anvende som muligt. Derfor har vi samlet alt fra enkle styrings- og datamodeller til praktiske årshjul og vejledninger på ét sted.

Book os til et oplæg

Under ’Styring og ledelse’ har vi også samlet tilbud om skræddersyede oplæg og praksisnær rådgivning for statslige institutioner, der kan inspirere ledere og medarbejdere.

Pia Løvengren Ravn:

Vi kommer gerne ud lokalt på fx ledelsesseminarer og kontordage og fortæller om vores helhedsorienterede vision for styring og ledelse, eller vi kan være med til at kickstarte refleksioner om strategiske målsætninger eller fremtidens økonomifunktioner. Der er mange muligheder for at booke os til et oplæg.