Staten sender Projektledelseskursus-aftale i udbud

02-10-2019
Indkøb

Moderniseringsstyrelsen har offentliggjort udbudsmaterialet om Rammeaftale vedrørende indkøb af projektledelseskurser (Projektledelsesaftalen).

Moderniseringsstyrelsen har offentliggjort udbudsbekendtgørelse om genudbud af Projektledelsesaftalen. Den nuværende rammeaftale udløber den 30. november 2019.

Udbudsmaterialet for genudbud af Projektledelsesaftalen kan tilgås via Mercell ved at følge nedenstående link, hvor leverandører også kan afgive tilbud. Tilbudsgivere kan ligeledes indsende spørgsmål til udbudsmaterialet via udbuds-hjemmesiden.

Sidste frist for tilbudsafgivelse er tirsdag den 29. oktober 2019, kl. 12:00. Aftalen forventes at træde i kraft per 1. januar 2020.

De statslige institutioner må beklageligvis forberede sig på, at det ikke er muligt at bestille kurser i projektledelse i december 2019. Det vil imidlertid være muligt at bestille kurser på den eksisterende aftale helt frem til udgangen af november 2019.

Du kan tilgå udbudsmaterialet hos Mercell Denmark

Bestilling af kurser via Campus

Bestilling af kurserne under rammeaftalen kan ske som direkte tildeling eller ved iværksættelse af en fornyet konkurrence (miniudbud), jf. vilkårene i rammeaftalen.

Bestilling af kurserne skal i praksis foretages ske via den digitale læringsplatform, Campus.

Hvis du kommer fra en selvejende institution, hvis bevilling er optaget på finans-loven og som ikke er tilsluttet Campus, skal du først oprettes som bruger inden du kan tilmelde dig kurserne. Information om tilslutning kan fås ved at kontakte .