Nyt om kurser i de fællesstatslige it-systemer i foråret 2020

29-11-2019
Digitale løsninger

Kursusprogrammet for 1. halvår 2020 er nu tilgængeligt i Campus. Tjek om der er relevante kurser for dig eller din kollega – eller rekvirer et kursus specielt målrettet jeres organisation.

""

Målrettede kursusforløb kun for jer

Som noget nyt har vi udviklet flere rekvirerede kurser, så at I selv kan sammensætte et kursusforløb, så det passer lige præcis til jeres organisation.

Vi tilbyder nu alle kurser i Statens BI – LDV og Statens BI – ISOLA som moduler á 3 timers varighed. Nogle moduler forudsætter, at I har taget et andet modul inden, fx et introduktionsmodul. På denne måde kan I sammenstykke et kursus eller kursusforløb ud fra jeres behov, fx et kursus kun om Statens BI eller et kursus, hvor I kommer rundt om flere systemer, fx Navision Stat, IndFak, RejsUd og SLS/HR-løn.

Afdelingsleder Vibeke Mejling Kaihøj, Aarhus Business School, fortæller her om hvad de fik ud af at rekvirere et skræddersyet kursus i Navision Stat:

I vores organisation er vi i gang med en række digitaliseringsprojekter og her er optimal systemudnyttelse et væsentligt element. Vi havde derfor et behov for hjælp til at optimere arbejdsgange i Navision Stat, herunder også opgradering af vores kompetencer til et mere avanceret niveau.

Behovet blev indfriet, da vi fik mulighed for at få skræddersyet kurset helt efter vores behov og stille virkelighedsnære spørgsmål. Det løftede motivationen i vores organisation og ramte lige ned i det, vi havde brug for.

Alle rekvirerede kurser koster det samme som de udbudte standardkurser. Undervisningen afholdes gerne med udgangspunkt i jeres egne data. 

Nyhed: Nyt kursus om Power BI

Vi tilbyder endnu et kursus i LDV og Power BI: "Statens BI – Power BI på tabeller og egne data". Kurset henvender sig til dig, der gerne vil arbejde videre med rapporterne fra Moderniseringsstyrelsen, og derfor har et behov for at lære at anvende SQL mod LDV data, at lære DAX formler godt at kende, samt at lære at indbygge sikkerhed i Power BI og at integrere fagsystemer med LDV i Power BI. 

Kurset forudsætter, at du har været på kurset "Statens BI – LDV og Power BI" eller har tilsvarende erfaring.

Nye priser fra årsskiftet

Priserne på systemkurserne stiger pr. 1. januar 2020 til kr. 3.500 pr. deltager pr. dag. Halvdagskurser ændrer pris til kr. 1.500.

Tilmelding via Campus

Find det samlede kursusudbud for løn og HR, økonomi og regnskab samt rapportering i Campus. Du finder kurserne i Markedskataloget under Moderniseringsstyrelsens kursusvirksomhed.

Når du har fundet et relevant kursus, tilmelder du dig via Campus.

Læs mere om kurser