35.000 medarbejdere har evalueret vores service

04-11-2019
Digitale løsninger Økonomi Indkøb

Hele 35.000 medarbejdere i staten har svaret på, hvor tilfredse de er med alt fra generel rådgivning til it-systemer. Samtidig har vi fået en masse input til, hvordan vi kan blive bedre. Og så er vi blevet klogere på, hvordan vi skal tilrettelægge den næste store undersøgelse, så vi ikke forstyrrer vores brugere unødigt.

I løbet af oktober fik 100.000 medarbejdere i staten mulighed for at svare på, hvor tilfredse de er med Moderniseringsstyrelsens service, når det eksempelvis gælder økonomisystemet Navision Stat, vores netværk for Advanced Analytics eller Rådgivningsenheden, der hjælper med indkøb og udbud.

Lidt mere end 35.000 medarbejdere valgte at svare på undersøgelsen og kom med gode input til, hvor de ser muligheder for en bedre service, der kan lette deres arbejde.

Direktør i Moderniseringsstyrelsen, Poul Taankvist:

Jeg sætter stor pris på, at så mange medarbejdere i staten har givet sig tid til at svare på vores brugerundersøgelse. Tak for det store engagement og de mange svar, som vi nu vil se nærmere på. Svarene er helt centrale for vores arbejde med at forbedre vores service. Vi kan kun blive bedre, hvis vi inddrager de medarbejdere, der skal arbejde med vores løsninger.

Vi er blevet klogere på undersøgelser

Det er første gang, at Moderniseringsstyrelsen har gennemført en brugerundersøgelse i denne størrelsesorden på tværs af hele staten. Og det har heller ikke været fuldstændigt gnidningsfrit.

Kontorchef Frederik Lindgren Greisen:

Nogle brugere undrede sig over, at de fik vores brugerundersøgelse, selvom de kun arbejder med it-systemerne en sjælden gang imellem. Det var imidlertid en vigtig prioritet for os at nå til alle - ikke kun superbrugerne. Andre følte sig spammet af vores velmente reminder-mails. Vi har lært en masse og er blevet klogere på, hvordan vi fremadrettet kan tilrettelægge endnu bedre brugerundersøgelser.

Undersøgelsen af brugertilfredsheden med vores it-systemer er afsluttet, men vi gennemfører fortsat enkelte brugerundersøgelser af fx netværk og e-læringskurser.

Resultatet af brugerundersøgelsen bliver offentliggjort på modst.dk inden udgangen af 2019.