Prisfald på vores økonomisystemer

20-12-2019
Økonomi Digitale løsninger

Nu bliver det billigere for institutionerne i staten, at abonnere på Moderniseringsstyrelsens økonomisystemer, mens prisen for de forbedrede administrative systemer IndFak og Statens Lønløsning stiger en smule. Se alle priser og leveringsvilkår her.

Nu har vi offentliggjort folderen ’Priser og leveringsvilkår 2020’, der giver et overblik over de gældende priser for vores it-systemer, support og konsulentydelser.

I den nye prisfolder fremgår det, at prisen for at abonnere på Moderniseringsstyrelsens økonomisystemer i 2020 i gennemsnit falder med 4,2 procent, hvilket blandt andet skyldes et fald i driftsomkostningerne. Prisen for at abonnere på økonomisystemet Navision Stat falder med hele 16,9 procent.

Priserne for indkøbs- og fakturahåndteringssystemet IndFak og lønsystemet Statens Lønløsning stiger med henholdsvis 3,9 procent og 3,3 procent, hvilket især skyldes en række investeringer i bedre funktionalitet, brugervenlighed og it-sikkerhed.

Priserne for it-systemer, support og konsulentydelser bliver reguleret årligt på baggrund af de realiserede og budgetterede omkostninger og indtægter.