Rejseafregning og udlæg med RejsUd

RejsUd gør det nemt og overskueligt for medarbejdere at foretage rejseafregninger og udlæg, så tid og energi kan fokuseres på kerneopgaverne i stedet.

Som medarbejder i staten vil du ofte på et tidspunkt have udlæg eller tage på tjenesterejse i ind- eller udland. Efter enhver rejse eller udlæg følger en afregning. En administrativ proces som kan virke uoverskuelig og uklar. I Økonomistyrelsen ser vi det som vores opgave at sørge for, at du nemt kan administrere rejser og udlæg på en gennemsigtig og gennemskuelig måde.

Til at løse denne opgave tilbyder vi løsningen RejsUd. RejsUd hjælper dig som medarbejder i statslige og selvejende institutioner med at oprette rejseafregninger og beregne time-/dagpenge og godtgørelser, samt importere udgifter betalt med institutionsbehæftede kreditkort og angive kontante udlæg for udgifter til eksempelvis mødeforplejning.

Integration med Navision Stat

RejsUd er fuldt integreret med statens økonomistyrings- og regnskabssystem Navision Stat.

Rejsekreditorer vedligeholdes via DDI-funktionaliteten i Navision Stat for sikring af størst mulig sikkerhed i behandlingen af CPR-relaterede data, hvilket samtidigt betyder, at der ikke udveksles betalingsdata mellem Navision Stat og RejsUd, men alene basale kreditorstamdata.

Navision Stat modtager omvendt de fulde rejseafregninger fra RejsUd for bogføring og efterfølgende udbetaling til medarbejderen.

 

 

Relaterede systemer

RejsUd integrerer med en række væsentlige systemer i staten:

Navision Stat
LDV - Statens BI 

Strategi og Roadmap

Vedligeholdelse og videreudvikling af RejsUd er underlagt gældende produktstrategi og roadmap:

Produktstrategi (pdf)
Roadmap 2022 - 2024