Driftsstatus for Statens Lønløsning

Læs om driftshændelser og driftsforstyrrelser, som har indflydelse på adgang og anvendelse af Statens Lønløsning, som omfatter Statens Lønsystem, HR-Løn og Brugerstyring Løn.

Link til HR-Løn og Lønarkiv 

Opdateret 16-09-2022, kl. 12.10

Vi får nogle henvendelser fra kunder, der får fejl når de tilgår HR-Løn og/eller Lønarkiv.

Man bliver mødt af en fejlside om at siden ikke kan tilgås. Det kan tyde på at de links der bruges er forældet og peger på domænet modst.dk eller har authenticate i endelsen af URL´et.

Man skal i stedet benytte dette URL, som er https://sllogin.sloen.dk/. Her vil man kunne tilgå både HR-Løn og Lønarkiv fra. Enten via SSO eller brugernavn- og adgangskode.

HUSK at opdatere evt. gemte favoritlinks på jeres browser, så de opdateres med dette URL. 

Hvis man stadig oplever problemer med adgangen til HR-Løn og/eller Lønarkivet med den nye URL, kan man med fordel tømme cachen i sine browser indstillinger og prøve igen med ny opstartet browser.

 

Planlagt systemarbejde i Statens Lønløsning

Der pt. ikke planlagt systemarbejde, der forstyrrer den daglige brug af systemerne i Statens Lønløsning.

Kørselsplan Løn 2022 findes her

Kendte udfordringer og mindre gener

Læs om og find workaround-vejledninger til kendte udfordringer og mindre gener i Statens Lønløsning. Fejlene bliver løbende udbedret.

Opdateret 08-08-2022 kl. 14:00

Når HR-Løn ikke benyttes i mere end 20 minutter, skal der logges ind igen. Institutioner som benytter login med brugernavn og adgangskode kan opleve at "Login"-siden fryser og ikke reagere ved tryk på knappen "Log ind".
Der arbejdes i øjeblikket på at finde en løsning på problemet.

Opdateret 07-12-2021 kl. 16:26

Der kan ikke godkendes historiske kontrollinjer i HR-Løn, da reglerne i forbindelse med 2.godkendelse ikke er fuldt implementeret. Historiske kontrollinjer kan godkendes når vi går endeligt i produktion med 2. godkender funktionaliteten.

 

Opdateret 06-07-2022 kl. 13:25

Hvis du får fejlen FR0542 ved forsøg på godkendelse af kontrollinjer i HR-Løn, er det fordi at data er slettet i SLS.
Hvis I arbejder i begge systemer (HR-Løn og SLS-klient) og vil slette inddata, skal I huske at godkende kontrollinjen i HR-Løn først.
- HR-Løn foretager et kald til SLS ved godkendelsen, og 
i dette tilfælde kan den ikke finde det før indrapporteret da det er slettet. 

Bemærk at kontrollinjen derved ikke kan godkendes og heller ikke slettes i HR-Løn. Kontrollinjen må forblive som ikke godkendt.

Opdateret 08-08-2022 kl. 14:00

De sidste 2-3 dage op mod en lønkørsel, kan brugere med adgang til flere institutioner, opleve ustabilitet og nogle bliver decideret smidt af HR-Løn løsningen, når der skiftes til anden løngruppe i HR-Løn.

Der er umiddelbart ikke en løsning på problemet, og ind til videre anbefales det kun at arbejde på én sag af gangen i HR-Løn. Undlad derfor at have flere sager åbne i HR-Løn i flere faner eller browsere.