Få adgang til de fællesoffentlige kurser i Campus

Campus er det offentliges fælles læringsløsning. Her kan du få adgang til det fællesoffentlige kursuskatalog, som indeholder kurser fra kursusudbydere med kurser, der særligt henvender sig til offentlig ansatte.

Campus er en læringsløsning, hvor du har mulighed for at oprette dig som ekstern bruger, så du kan tilgå kurser, der henvender sig specifikt til offentligt ansatte. Det kan eksempelvis være kurser i projektledelse, ledelse, digitalisering eller systemer.

Hvem kan oprette sig?

Alle offentlige ansatte fra såvel staten, som kommuner, selvejesektoren eller regioner kan få adgang til Campus. Det forudsætter dog, at du har en bruger i Campus, uanset om du er tilsluttet gennem din organisation, eller om du er oprettet som ekstern bruger.

Ansatte i statsinstitutioner har automatisk en intern bruger i Campus og har både adgang de fællesoffentlige kurser og e-læringskurserne – det vil sige det fulde Campus katalog. De skal derfor ikke oprette en ny bruger på denne side, som udelukkende er for eksterne brugere.

Er du i tvivl om, hvorvidt din institution er omfattet af Campus? 

Se oversigten over tilsluttede institutioner her

Hvis du er interesseret i at få adgang til hele Campus, det vil sige det fællesoffentlige katalog og de 140 e-læringskurser, skal du lave en tilslutningsaftale for hele din organisation.

Information om tilslutning af hele organisationen kan fås ved at kontakte .

Opret en bruger i Campus

Du kan oprette dig selv som ekstern bruger og efterfølgende tilmelde dig det ønskede kursus, når du er logget ind. I Campus kan du se oplysninger om kurset, udskrive kursusbevis og følge med i din læringshistorik.

Gå til Campus sign-up side og opret dig som bruger

Hvis du har en smartkode fra din organisation, kan du oprette dig med den ved at klikke på knappen ’Opret med smartkode’. En smartkode fungerer lige som en kampagnekode og gør din oprettelse hurtigere, fordi den allerede er tilpasset af din organisation.

Oplever du problemer med din smartkode, skal du kontakte den afdeling, der har udleveret smartkoden.