Netværk om Business Intelligence

""

Økonomistyrelsen faciliterer et netværk om Business Intelligence. I alt 6 netværksgrupper videndeler på tværs om data og ledelsesrapportering, og deltagerne har mulighed for at sparre med hinanden om udfordringer relateret til organisering, udvikling og distribution af datadrevet ledelsesinformation.

Få inspiration til arbejdet med business intelligence

Datadrevne beslutninger, big data, business analytics og predictive analytics er nogle af de megatrends, som står højt på dagsordenen i den offentlige sektor. Der er mange nye metoder og værktøjer i spil, og mange statslige institutioner har sammenlignelige udfordringer. Derfor faciliterer Økonomistyrelsen et BI-netværk for statslige og selvejende statslige institutioner.

Økonomistyrelsens BI-netværk er målrettet medarbejdere og projektledere i staten, som arbejder med og udvikler ledelsesinformation, fx medarbejdere i økonomi/HR-funktioner og BI/analytics-udviklere. Som netværksmedlem får du både mulighed for at inspirere andre i netværket og lade dig inspirere af dem.

Forudsætning for deltagelse i netværket er, at du har erfaring med BI-værktøjer, arbejde med datamodeller, analysedesign eller på anden vis ’hands on’ erfaring med BI.

Vær med til at sætte dagsordenen

Netværket har ca. 200 medlemmer fra statslige og selvejende institutioner fordelt over 6 netværksgrupper. Møder afholdes kvartalsvis med mulighed for at indkalde yderligere efter behov og aftale med netværket. Mødeplanlægning foretages i tæt samarbejde med gruppens medlemmer for at sikre en dagsorden for møderne, som er vedkommende for medlemmernes hverdag.

På grund af overvældende interesse, har det været nødvendigt at sætte en begrænsning på 2 deltagere per institution per møde. Det er naturligvis op til den enkelte institution at beslutte hvem, der repræsenterer institutionen på de enkelte netværksmøder.

Vil du vide mere om BI-netværket?

Vil du vide mere, eller har du input/spørgsmål, kan du kontakte netværksfacilitator Michel Sjøsten på