Tilmeld nyhedsbrev om e-læring og kurser

Nyhedsbrevene om e-læring og kurser henvender sig til dig, som er interesseret i at høre hvad der sker på kursusområdet.

Få information om e-læring og kursusaktiviteter inden for forskellige fagområder. Tilmeld dig de nyhedsgrupper, der er relevante for dig.

E-læring om det offentlige som arbejdsplads

Dette nyhedsbrev omhandler primært nyheder om e-læring og tendenser inden for kategorierne Staten som arbejdsplads, Sikkerhed, Lovgivning og Økonomi & Regnskab. Nyhedsbrevet er henvendt til medarbejdere, der ønsker at være opdaterede i forhold til de nyeste regler og tendenser.

E-læring om ledelse og HR

Dette nyhedsbrev omhandler primært nyheder om e-læring og tendenser inden for kategorierne Ledelse, Projektledelse og Løn & HR. Nyhedsbrevet er henvendt til alle medarbejdere, der interesserer sig for ledelse, personale og ansættelsesforhold.

E-læring om personlige værktøjer og metoder

Dette nyhedsbrev omhandler primært nyheder om e-læring og tendenser inden for kategorierne Personlig udvikling, Kommunikation, IT-arbejdspladsen, Beredskab & Service og Metoder & Værktøjer. Nyhedsbrevet er henvendt til alle medarbejdere.

Nyt om kurser

Dette nyhedsbrev omhandler primært kurser i Navision Stat, LDV, ISOLA, moms og lønadministration. Vi informerer om kursernes indhold, tidspunkter for afholdelse, og hvis der er ledige pladser på åbne kurser.

Vælg hvilke nyhedsbreve du vil abonnere på:

Nyhedsbrev og personoplysninger – vores behandling og dine rettigheder

Formålet med Økonomistyrelsen behandling af dine personoplysninger er at kunne udsende det nyhedsbrev, som du har tilmeldt dig. Herudover anvendes dine data i anonymiseret form til statistik til brug for Økonomistyrelsen .

Økonomistyrelsen opbevarer dine personoplysninger, så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet, eller indtil nyhedsbrevet nedlægges. Vi videregiver ikke dine personoplysninger opgivet ifm. tilmelding til nyhedsbreve.

Dine rettigheder

Efter databeskyttelsesforordningen har du en række rettigheder i forhold til behandling af dine personoplysninger. 

Læs mere om dine rettigheder og hvordan vi håndterer persondata

Ret til at trække din tilmelding tilbage

Du kan altid trække din tilmelding tilbage ved at afmelde dig nyhedsbrevet. Personoplysningerne vil herefter blive endeligt slettet senest tre måneder efter din afmelding. 

Gå til afmelding af nyhedsbreve