Tilmeld nyhedsbrev om e-læring og kurser

Nyhedsbrevene om e-læring og kurser henvender sig til dig, som er interesseret i at høre hvad der sker på kursusområdet.

Få information om e-læring og kursusaktiviteter inden for forskellige fagområder. Tilmeld dig de nyhedsgrupper, der er relevante for dig.

E-læring om det offentlige som arbejdsplads

Dette nyhedsbrev omhandler primært nyheder om e-læring og tendenser inden for kategorierne Staten som arbejdsplads, Sikkerhed, Lovgivning og Økonomi & Regnskab. Nyhedsbrevet er henvendt til medarbejdere, der ønsker at være opdaterede i forhold til de nyeste regler og tendenser.

E-læring om ledelse og HR

Dette nyhedsbrev omhandler primært nyheder om e-læring og tendenser inden for kategorierne Ledelse, Projektledelse og Løn & HR. Nyhedsbrevet er henvendt til alle medarbejdere, der interesserer sig for ledelse, personale og ansættelsesforhold.

E-læring om personlige værktøjer og metoder

Dette nyhedsbrev omhandler primært nyheder om e-læring og tendenser inden for kategorierne Personlig udvikling, Kommunikation, IT-arbejdspladsen, Beredskab & Service og Metoder & Værktøjer. Nyhedsbrevet er henvendt til alle medarbejdere.

Kurser om Økonomistyrelsens systemer

Dette nyhedsbrev omhandler primært kurser i Navision Stat, LDV, ISOLA, moms og lønadministration. Vi informerer om kursernes indhold, tidspunkter for afholdelse, og hvis der er ledige pladser på åbne kurser.

Vælg hvilke nyhedsbreve du vil abonnere på: