Dokumentation for standardrapporter i Power BI

Følgende indeholder en oversigt over standardrapporter i Power BI.

Standardrapporter til økonomiopfølgning

Dokumentation af indholdet af de enkelte standardrapporter til økonomiopfølgning er tilgængelig i dokumenterne her på siden.

NavnBeskrivelseVersion
Budget- og lønopfølgning til direktion (pdf) Giver institutionens direktion overblik over budget og forbrug på både økonomi og løn.  
Budgetopfølgning til fagchef (pdf) Giver institutionens fagchefer overblik over institutionens budgetopfølgning med undersider dedikeret til opfølgning på blandt andet aktiviteter og projekter.  
Budgetopfølgning til økonomimedarbejder (pdf) Giver institutionens økonomimedarbejdere overblik over institutionens budgetopfølgning med undersider dedikeret til opfølgning på blandt andet aktiviteter, projekter, delregnskab og FL-formål.   
Fakturaopfølgning til fagchef (pdf) Giver løbende overblik over fakturaopfølgningen herunder compliance og rettidighed for institutionens fagchefer.  
Fakturaopfølgning til økonomimedarbejder (pdf) Giver løbende overblik over fakturaopfølgningen herunder compliance og rettidighed for institutionens økonomimedarbejdere.  
Lønopfølgning til fagchef (pdf) Giver overblik over institutionens lønbudgetter- og forbrug herunder opfølgning på over/-merarbejde, refusion og lønlister pr. medarbejder for fagchefer og økonomimedarbejdere.