Indholdsadministrator

Hvis du er Campus administrator er din opgave at kende til basale funktioner, så du bedst muligt kan hjælpe jeres medarbejdere med at bruge Campus.

Miniguides

Herunder finder du miniguides, som er korte vejledninger på 1-2 sider, der henvender sig til dig, der administrerer e-læring, links eller andet indhold i Campus.

Denne guide viser, hvordan man kan importere indhold, eksempelvis e-læring, links eller andet indhold til en mappe.

For en uddybet beskrivelse af, hvordan indholdet specificeres, og hvordan felterne ved import af indhold udfyldes, se vejledning om indholdsspecifikation. 

Importer indhold (pdf)

Under importen af indhold til indholdslageret, skal indholdet specificeres således, at navn, afspilningsskabelon og andre tekniske informationer er bestemt.

Her ses en oversigt over de forskellige felter, og hvordan de skal udfyldes. For at finde fremgangsmåden til, hvordan indholdet importeres, se vejledningen importer indhold.

Indholdsspecifikation for import af indhold (pdf)

Problemer eller udfordringer?

Som læringsadministrator yder du 1. level support til medarbejdere i din organisationen vedr. kursus- og personalerelaterede spørgsmål.

Campus teamet yder 2. level support til administratorerne, når de har problemer eller udfordringer, som de ikke selv kan finde svaret på.

Opret sag til Campus teamet.pdf

Denne guide viser, hvordan du kan oprette en sag i til Campus teamet i ServicePortalen.