Statens Budgetsystem

Økonomistyrelsen udbyder kurser i Statens Budgetsystem (SBS).

Kurserne er målrettet dig, der arbejder med en institutions eller ministeriums detaljerede budget. Du kan tage kurset som opfølgning på implementeringsforløbet, eller hvis du er ny i rollen.

Kurserne er generelle og tager ikke udgangspunkt i institutionsspecifikke problemstillinger.

Kurser i Statens Budgetsystem

Formålet med kurset er at give dig indgående kendskab til de arbejdsopgaver, som økonomifunktionen løser i Statens Budgetsystem (SBS). Det er en forudsætning for deltagelse i kurset, at du er fortrolig med grundlæggende principper for budget- og økonomistyring i staten.

Kurset er målrettet dig, der arbejder med en institutions eller ministeriums samlede budget. Du kan tage kurset som opfølgning på implementeringsforløbet eller hvis du er ny i rollen som økonomifunktion.

Antal dage: 2

Tidspunkt: kl. 9.00-16.00

Pris: 8.900,00 kr. ekskl. moms

Afholdelse: I København

Kontakt: 

Læs mere, se kursusdatoer og tilmeld dig via Campus

Formålet med kurset er at give dig indgående kendskab til de arbejdsopgaver, som anlægsspecialisten løser i Statens Budgetsystem (SBS). Det er en forudsætning for kursusdeltagelse, at du er fortrolig med grundlæggende principper for budget- og økonomistyring i staten, herunder anlægsbudgettering. Det er en fordel – men ikke et krav – at have deltaget i kurset ”SBS: Økonomifunktion” forud for dette kursus.

Kurset er målrettet dig, der arbejder med en institutions eller ministeriums detaljerede anlægsbudget. Du kan tage kurset som opfølgning på implementeringsforløbet, eller hvis du er ny i rollen som anlægsspecialist.

Antal dage: 1

Tidspunkt: kl. 9.00-16.00

Pris: 4.450,00 kr. ekskl. moms

Afholdelse: I København

Kontakt: 

Læs mere, se kursusdatoer og tilmeld dig via Campus

Formålet med kurset er at give dig indgående kendskab til de arbejdsopgaver, som lønspecialisten løser i Statens Budgetsystem (SBS). Det er en forudsætning for kursusdeltagelse, at du er fortrolig med grundlæggende principper for budget- og økonomistyring i staten, herunder lønbudgettering.

Kurset er målrettet dig, der arbejder med en institutions eller ministeriums samlede lønbudget. Du kan tage kurset som opfølgning på implementeringsforløbet eller hvis du er ny i rollen som lønspecialist.

Antal dage: 1

Tidspunkt: kl. 9.00-16.00

Pris: 4.450,00 kr. ekskl. moms

Afholdelse: I København

Kontakt: 

Læs mere, se kursusdatoer og tilmeld dig via Campus

Formålet med kurset er at give dig indgående kendskab til anvendelsen rapporteringsfunktionaliteten i Statens Budgetsystem (SBS). Det er en forudsætning for kursusdeltagelse, at du er fortrolig med grundlæggende principper for budget- og økonomistyring i staten. Det er en fordel – men ikke et krav – at have gennemført kurset ”SBS: Økonomifunktion” forud for dette kursus.

Kurset er målrettet dig, der arbejder med en institutions eller ministeriums samlede budget og som ønsker overblik over rapportering i SBS. Du kan tage kurset som opfølgning på implementeringsforløbet, eller hvis du er ny i rollen som økonomifunktion.

Antal dage: 1 dag

Tidspunkt: 9.00-16.00

Pris: 4.450,00 kr. ekskl. moms

Afholdelse: I København

Kontakt: 

Læs mere, se kursusdatoer og tilmeld dig via Campus

Et kursus kun for jer

Er I mange fra en institution, som ønsker samme kursus, kan vi tilrettelægge et kursus kun for jer.

Læs om muligheden for et kursus kun for jer

Forretningsbetingelser

Resumé af forretningsbetingelser pdf:

 

Du kan her læse om forretningsbetingelserne for Campus Marked ved tilmelding, framelding, betaling af kurser og lignende.

 

Jeg kan samarbejde med regler om retningslinjer og retningslinjer ved tilmelding, udveksling og betaling af kurser, konferencer og lignende via Campus.

Læs forretningsbetingelser ved køb af kurser (pdf)